Reacties

Ana: “Ik vond het heel prettig samenwerken met Corintha. Haar begeleiding voor de NT2 was erg goed (waarvoor ik geslaagd ben). Ik heb van haar veel geleerd. Ik kan iedereen aanraden bij haar lessen te nemen.”

Lesuur

Hansen: “Ik vond de lessen met Corintha heel nuttig. Met name voor mijn NT2 staatsexamen (waarvoor ik geslaagd ben). Flexibele lesuren, ontspannen ambiance. Ik zal Corintha iedereen aanraden.”

Angelina: “Ik had privéles van Corintha. De samenwerking was werkelijk subliem en Corintha doet het met veel liefde en geduld en geeft zeer goede adviezen,kortom een uitstekende lerares waar ik met plezier aan terug denk een echte profesionel. Ik heb alle lessen via Skype gedaan en dat was geweldig.”

Silke: “De privé- lessen bij Corintha waren prima toegepast op wat ik wilde leren. Wij hebben eerst een intake-gesprek gedaan. Op basis daarvan was dan de individuele taaltraining opgebouwd, waarbij ik in de loop van de tijd mijn fouten bij het gebruik van de taal zelf leerde herkennen. Corintha’s manier van corrigeren, die steeds bemoedigend was, was daarbij een grote hulp. Omdat de onderwerpen ook interessant waren, de sfeer ontspannen en toch professioneel was en er ook steeds iets te lachen viel, blijft alles goed in herinnering, zodat ik het nu nog lang zeer goed kan inzetten voor de praktijk.”

Marzena: “Met Corintha werk ik altijd heel goed samen. De lessen met haar zijn erg interessant.Ik stel ook haar gevoel voor humor op prijs. De echte lerares!

Reacties van cursisten en studenten uit groepstrainingen

  • Ik heb meer durf om met andere mensen te praten.
  • Zij helpt altijd mij. Ik ben heel trots op haar.
  • Ze geeft veel complimenten.
  • Nu kan ik zelf praten met afspraak, niet in Engels.
  • Een geweldige docente!
  • De werkvormen waren altijd heel leuk en leerzaam.